Skoleturer høsten 2017

21.09.2017
I starten av dette skoleåret var elever og ansatte på DRUS på ulike skoleturer. Tilbakemeldingene er at dette må vi fortsette med.

Skoleturene gikk til Evje for 8. trinn, til Rønbjerg i Danmark for 9. trinn og til Krakow for elevene på 10. trinn. 

Årets 8. klassinger fylte Drottningborgbussen opp og satte kursen mot de indre bygder. På Evje fikk vi mulighet til å bli kjent, og hadde mange utfordrende aktiviteter sammen. Vi fikk prøve oss på fjellklatring, ståpadling, rafting og andre leker. En utrolig fin tur i nydelig vær.

9. trinn reiste til Rønbjerg i Danmark. Der bodde elevene sammen på hytter hvor ca 8 elever delte på en hytte. På hyttene laget man mat sammen og koste seg på kveldene. På dagtid var det svømmetrening i bassenget samt andre aktiviter. 

For første gang reiste DRUS elever på studietur til Krakow. Her besøkte vi blant annet de verdenskjente Saltgruvene, det jødiske kvarteret, Schindlers fabrikk, og konsentrasjonsleirene Auschwitz- Birkennau. Både elever og ansatte hadde en tur med mange sterke inntrykk hvor man fikk lære mer om vår historie. Vi bodde på et hotell i sentrum og kunne rusle ned til gamlebyen i sol og deilig sommertemperatur. 

Takk for tre utrolig fine turer alle sammen:) Vi gleder oss til neste år hvor det blir nye skoleturer på DRUS.

Nedenfor er noen bilder fra turene. Her er en film fra turen til Krakow.

 

 

 

 

 

Skoleturer H 2017