Skolestart

03.08.2016
Velkommen til skolestart 18. august!

Ferien nærmer seg slutten og på Drottningborg ungdomsskole har noen av oss begynt å gjøre klart til skolestart 18. august. I høst starter det to nye 8. klasser i tillegg til en 9. klasse. Vi har god søkning til skolen og det har blitt ansatt flere dyktige lærere og assistenter til neste skoleår. Vi gleder oss veldig til å bli kjent med alle dere som skal starte her om noen dager. Som dere vet starter vi med en bli kjent tur for 8. klasse til Evje 22.-23. august og 9. klasse til Danmark 22.-24. august. På 8. trinn er det fortsatt noen ledige plasser så ta kontakt dersom du lurer på å søke!

Som kjent skal Landvik skole flytte ned hit neste skoleår med 5.-7. trinn. Elevene fra Landvik skal ha klasserom i 2. og 3. etasje mens ungdomsskoleelevene skal ha klasserom i 1. etasje. 

Til de av dere som er urolig for om Groosebekken fortsatt renner gjennom gangene her på skolen (se oppslag i Grimstad Adressetidene lørdag 6. august) så kan vi berolige dere med at her har vi jobbet godt med å få bort vannet slik at alt blir tørt og godt til skolestart....

Vannlekasje 2

Vi ønsker dere alle velkommen til et supert skoleår torsdag 18. august kl 08.20!

Mer info om skolestart finner du her

Skolestart