Skolestart 17. august!

09.08.2017
Nå nærmer det seg skolestart og både elever og ansatte er spente på hva det nye skoleåret bringer. Vi jobber nå for å få alt klart til elevene begynner.

Skoleåret starter 17. august kl 08.20 og skoledagen varer til kl 13.50. I år blir vi totalt 112 elever hvor 54 elever er nye på DRUS. Vi gleder oss ekstra til å ta imot alle dere som er helt nye på skolen. Torsdag blir en litt annerledes skoledag hvor vi skal bli litt kjent med hverandre. Her følger litt praktisk info vedr. skolestart: 

Første skoledag trenger elevene  å ha med skrivesaker og skolesekk. Mat serveres på skolen. Fredag 18. august er vanlig skoledag.

Alle elevene får utdelt hver sin iPad som skal brukes på skolen og hjemme. Skolens ledelse har sammen med FAU bestemt at skolen kjøper inn det beste panzerglasset og legger dette på iPaden før elevene får den utdelt. Dette blir rimeligere og bedre enn om alle skal gjøre dette hjemme.

Vi har klart å få kabalen til å gå opp slik at alle elever enten får første eller andre valget sitt vedr. valgfag.

Alle trinn skal på skoletur i starten av skoleåret. 8. trinn reiser til Evje mandag 21.08- tirsdag 22.08. 

9. trinn reiser til Danmark onsdag 23.08- fredag 25.08. 

10. trinn reiser til Krakow mandag 28.08- torsdag 31.08. 

Elevene på 9. og 10. trinn må ha med pass på turen. Sjekk at passet er gyldig og bestill nytt dersom det ikke er gyldig. Elevene må å ha gyldig reiseforsikring på skoleturene. Sjekk at eleven er dekket av familiens reiseforsikring. Skolen ordner transport og mat til alle turene. 

Elever som har lang skolevei og som får dekket skolebuss må ha med passbilde. Vi lager busskort på skolen. 

I 2. etasje holder vi på å bygge om en kontorfløy og det vil være noe byggeaktivitet frem til slutten av september. Mye av arbeidet er gjort i sommer slik at det som står igjen i minst mulig grad vil være til ulempe for skoledriften. Når arbeidet er ferdig vil alle ansatte ha kontor i 2. etasje.

Velkommen til DRUS 17. august kl 08.20! 

 

 

 

Skolestart (1)