Stort engasjement i sjakkturnering!

02.02.2022
Torsdag 27. februar ble det arrangert lagturnering i sjakk på Drus. Det var en god blanding av elever som har mye og lite erfaring med sjakk, men engasjementet var allikevel stort! Totalt var det 14 lag som deltok, hvorav 5 jenter og 21 gutter.

 Samtlige deltagere koste seg med sjakkturneringen, til tross for at partiene ikke alltid gikk som planlagt. «Det var gøy at det var noe annerledes nå enn før etter en periode med lite sosialt etter skoletid», sier Mathias. «Det var gøy at vi fikk litt snacks mens vi spilte. Det gjorde at det var ekstra gøy å se på partiene, selv etter at man hadde røket ut».

Deltagerne kjempet seg gjennom gruppespillet, og kun noen få kom til semifinale og finale. I finalen var Benjamin og Carey fra 10A mot David og Filip fra 9A og 9B. Benjamin og Carey kom seg på mesterligvis til finalen ved kun å ha brukt tolv trekk totalt. Hvordan dette er mulig må du nesten spørre dem om selv. Det ble en del flere trekk enn tolv i finalen, og etter ett nervepirrende midtparti endte David og Filip til slutt opp med å sette den svarte kongen i sjakkmatt. Gratulerer!

Takk til alle som deltok! Stor takk til vår sponsor Pizza Bakeren Grimstad for gavekort. Forhåpentligvis blir det flere turneringer i løpet av våren, så nå er det bare å ligge i hardtrening.

Sjakkturnering