Prosjektuke på skolen!

06.10.2021
Uken før høstferien hadde alle elever og ansatte prosjektuke på skolen. Elevene stemte over nytt misjonsprosjekt og valget falt på arbeidet blant barn og unge i Mongolia.

Elevene fikk i høst presentert syv ulike misjonsprosjekt hvor de skulle stemme på ett prosjekt som vi skal ha de neste tre årene på skolen. Valget falt på arbeidet blant barn og unge med funksjonsnedsettelser i Mongolia. Gjennom ulike aktiviteter i fire dager jobbet vi tverrfaglig og på tvers av trinn hvor fokuset var på kulturen og forholdene i Mongolia. Elevene fikk gjennom teoretiske og praktiske oppgaver lære mer om hvordan det er å vokse opp i dette landet, og fikk høre om arbeidet som NLM driver der. Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) driver arbeid i mange land, og har norske utsendinger i Mongolia. 

Elevene fikk i løpet av disse dagene blant annet være med på nomadevandring, ulike idrettsaktiviteter som selvforsvar, kunst og håndverk, matlaging, musikk, dans og drama og frokost i klassene. Prosjektuken ble avsluttet med et Misjonsløp siste time på torsdag hvor elevene klarte å samle inn kr 269.000 til arbeidet blant barn og unge i Mongolia. Utrolig imponerende! Om det blir mulig er planen at to elever og to ansatte skal reise til Mongolia for å få oppleve arbeidet der.  

Tusen takk til elever, ansatte og alle bidragsytere!

Prosjektuke på DRUS