Historiens første misjonsløp på DRUS!

11.06.2018
Dette skoleåret har elevene hatt fokus på å samle inn penger til prosjekter i Indonesia. På fredag gikk startskuddet for historiens første misjonsløp med stort engasjement fra elever og ansatte.

I vår var årets misjonsprosjektledere, Thomas Urstad og Leah T. Bækkelund, sammen med Barbro Johanne Svendsen (ansatt) og besøkte arbeidet som Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) driver i Indonesia. Elevene på DRUS har derfor blitt godt informert om arbeidet som vi samler inn penger til. Pengene går blant annet til å hjelpe psykisk syke, gi barn skolegang og evangeliseringsarbeid. 

I forkant av misjonsløpet jobbet elevene med å skaffe sponsorer. Man kunne sponse med fastbeløp eller et beløp pr runde eleven løp. Hver runde var 500 meter rundt skolen. Foreldre stilte opp med kaker og saft og med å telle antall runder elevene løp. Noen var svært ivrige med å skaffe sponsorer og ble sponset av både familie, venner og kjente personligheter i og utenfor Grimstad. Totalt kom det inn over 200.000 kr til NLM sine prosjekter i Indonesia! Vi kommer til å fortsette med å ha misjonsprosjekt og misjonsløp på DRUS i årene fremover. Noah var den eleven som løp lengst og Sarah Elisabeth var ivrig og skaffet mange sponsorer. Takk til alle som bidro under årets prosjekt!

Misjonsløp på DRUS