Godt i gang med skoleåret!

12.09.2018
Nå er skoleåret godt i gang, og mye har skjedd siden første skoledag i august.

Vi har nå 139 elever på skolen, og det yrer av liv i gangene både i første og andre etasje. Vi som jobber her har også fått flere nye kollegaer i høst, noe vi gleder oss over.

Skoleåret startet med utdeling av bøker og iPader til elevene. Vi var på skolen en ukes tid før vi reiste på skoletur med alle elevene. 8. trinn dro til Troll aktiv på Evje, 9. trinn reiste til Danmark og 10. trinn reiste til Krakow i Polen. På turene hadde vi ulike opplegg for elevene, hvor elevene på 8. trinn hadde mye fysisk aktivitet ute.  De fikk prøve seg på klatring, ståpadling og rafting. I Danmark bodde vi på Rønbjerg feriesenter og hadde svømmeopplæring og fysisk aktivitet på dagtid. I krakow fikk elevene blant annet besøke saltgruvene, konsentrasjonsleiren i Auschwitz-Birkenau og Oskar Schindlers fabrikk. Her var det mange sterke inntrykk.

Etter skoleturene har vi blant annet hatt besøk av en smed hvor elevene på 10. trinn har fått prøvd seg i smia. Ellers merker vi at elevene tar mye initiativ til å arrangere aktiviteter i friminuttene. Denne uken arrangerte for eksempel noen elever "grill en kristen" i det store friminuttet.

Vi er takknemlige for å få jobbe på en skole med alle disse gode ungdommene og engasjerte medarbeidere. Vi ser frem til fortsettelsen av dette skoleåret! 

Her følger noen bilder fra oppstarten. 

Godt i gang med skoleåret!