God oppstart av skoleåret!

10.09.2021
Skoleåret er nå godt i gang, og vi har fått anledning til å bli bedre kjent med hverandre både her på skolen og på skoleturene.

Skoleåret startet på grønt nivå, noe både elever og ansatte satte pris på. Vi kan igjen være sammen på tvers av klasser og trinn, og har kunnet gjennomføre skoleturer. Felles morgensamling og servering av felles lunch er også igang igjen.

Elevene på 8. trinn reiste til Evje som planlagt, mens elevene på 9. trinn måtte bytte ut Danmark med en flott tur til Rjukan og Gaustatoppen. Her fikk de  også være med på en guidet tur på "sabortørstien".  Elevene på 10. trinn skulle etter planen reist til Polen, men denne turen er utsatt. De eldste elevene hadde aktivitetsdag i turnhallen og på Drottningborg vgs. Det gode været i høst har også bidratt til mye lek og ballspill utendørs i løpet av skoledagen. Nytt i år er at vi har rigget oss med en volleyballbane utenfor. Det yrer av liv både ute og inne i løpet av en skoledag, og det gir energi til oss som jobber her. Dette lover godt for fortsettelsen!

God oppstart av skoleåret!